Over ons

De geboorte van Birth of a Mother

Het was een zonnige zomerdag toen Lisanne met dikke buik en Emma met baby aan de borst op een terrasje zaten. Lisanne sprak uit dat ze op zoek was naar een mooie, holistische zwangerschapscursus. Eén die meer omvat dan alleen de bevalling of zich enkel op één onderwerp richt. ‘Waarom organiseren we die niet gewoon zelf?’, was Emma’s antwoord en het idee voor Birth of a Mother was geboren.


Vijf weken later was de eerste editie van de holistische zwangerschapscursus een feit. Een idee ontstaan vanuit het verlangen naar een cursus die enerzijds verdiepende, praktische informatie biedt. En tegelijkertijd de mogelijkheid biedt tot verbinding, met jezelf, de baby én andere mama’s in dezelfde levensfase.


De zwangerschapscursussen van Emma & Lisanne voorzien je van toepasbare informatie en bieden tegelijkertijd een wekelijks moment om te verbinden en diep te voelen. Door middel van diverse yoga en meditatietechnieken bereid je je lichaam en geest voor. Niet alleen op de bevalling, maar op de hele reis naar het moederschap vanuit een holistisch perspectief.

Emma & Lisanne

Wie is Emma?

Emma is yin & prenatal yogadocente, fotograaf en moeder van twee zoons. De reis van het moederschap is haar grootste drijfveer, inspiratiebron en leerschool in één. Emma’s werk staat altijd in het teken van verbinding en authenticiteit, zowel op de mat als voor haar lens. Naast Birth of a Mother organiseert Emma samen met Lisanne ook meerdere yogaretreats per jaar in Italië.

Wie is Lisanne?

Lisanne is mama van baby Manu. Ze geeft flow, yin & prenatal yoga en is eigenaresse van One Day Retreats. Ze wordt gelukkig van verbinding. Met zichzelf en vanuit die pure plek met alles en iedereen om haar heen. Haar drijfveer is om vrouwen te verbinden met hun eigen unieke kracht om vanuit daar (levens)keuzes te maken die bij haar passen. Tijdens de cursussen begeleid ze samen met Emma de prenatal yogalessen, meditaties & sharing circles.

Meer weten over onze cursussen en workshops?